afdragsfrie lån udløber

Afdragsfriheden udløber – hvad så nu? – uvildige.dk
Så vil ydelsen kun stige med ca. kr. 2.500 om måneden pr- lånte million. Det er også værd at bemærke, at med den lave rente vi har nu, så vil mange lån med afdrag, kun være lidt dyrere end hvad lånene kostede som afdragsfrie lån for 10 år siden, hvor renten var et par procentpoint højere end den er i dag.
læs mere..

 

Afdragsfrihed-Udløber dit afdragsfrie lån snart?
3.Omlægge til nyt 30 årigt lån med afdragsfrihed Du kan lægge dit lån om til et nyt 30-årigt lån med op til 10 års afdragsfrihed, hvis din økonomiske situation tillader det, og din bolig ikke er overbelånt. Med denne mulighed udskyder du på ny betalingen af afdrag på din gæld.
læs mere..

 

Hvad gør du, når afdragsfriheden udløber?
Efter højst 10 år udløber afdragsfriheden, … Fra 2018 og til og med 2025 er der forventeligt mere end 200.000 afdragsfrie lån, der udløber.
læs mere..

 

Sådan forlænger du dit afdragsfrie lån – bolius.dk
Mange kan forlænge afdragsfrie lån. 16 procent lyder som et lille tal, men eksperter peger på, at der er flere, der er interesseret. Og hvis man ellers ønsker det, burde det kunne lade sig gøre for de fleste af dem, der vil forlænge afdragsfriheden nu. De, der måske vil få et problem, er dem, der optog lån i 2006, 2007 og 2008.
læs mere..

 

Refinansiering af afdragsfri lån – ret-raad.dk
For alle, der har optaget afdragsfrie lån fra 2013 og fremefter, udløber afdragsfriheden, når man har udnyttet muligheden i ti år.
læs mere..

 

Her er dine muligheder, når afdragsfriheden udløber …
Antallet af boligejere med afdragsfrie lån falder. Men hvad gør man, når afdragsfriheden udløber?
læs mere..

 

Udløber din afdragsfrihed snart? – nykredit.dk
Hvis din afdragsfrihed udløber, … Du kan lægge om til et nyt 30-årigt lån med afdrag – det giver dig 10 år mere til at afdrage gælden, …
læs mere..

 

Afdragsfrihed – Få over blik over dine muligheder
Fordele ved afdragsfrie lån . Ud over den helt åbenlyse fordel ved at du i en periode ikke behøver at afdrage på lånet, og dermed kan sidde billigere i din bolig, har enkelte afdragsfrie lån også andre fordele. Ved det fastforrentede lån betyder afdragsfriheden nemlig, at der er tale om en helt anden obligation.
læs mere..

 

« »