afdragsfrihed forlænges

Afdragsfrihed – Få over blik over dine muligheder
Afdragsfrihed. Afdragsfrihed betyder, at du ikke skal afdrage på dit realkredit eller banklån i en given periode. Men er det overhovedet en god idé at optage afdragsfrie lån? Og hvad sker der, når den afdragsfrie periode ophører? På denne side kan du blive lidt klogere på afdragsfrihed.
læs mere..

 

Sådan forlænger du dit afdragsfrie lån – bolius.dk
Fra 2013 og frem til 2017 udløber den 10-årige afdragsfrihed for de omkring 220.000 danskere, der købte bolig, da priserne var højst. En del danskere ønsker at forlænge afdragsfriheden, men det er langt fra muligt for alle.
læs mere..

 

Afdragsfriheden udløber – hvad så nu?
Er afdragsfrihed en god eller dårlig ting. Afdragsfrihed er en ganske glimrende opfindelse, og jeg håber ikke at politikkerne blander sig (mere) i det. Ligesom så meget andet her i livet kan det bruges forkert, og det kan have negative konsekvenser både for den enkelte husstand men også samfundsøkonomien.
læs mere..

 

Afdragsfrihed-Udløber dit afdragsfrie lån snart?
3.Omlægge til nyt 30 årigt lån med afdragsfrihed Du kan lægge dit lån om til et nyt 30-årigt lån med op til 10 års afdragsfrihed, hvis din økonomiske situation tillader det, og din bolig ikke er overbelånt. Med denne mulighed udskyder du på ny betalingen af afdrag på din gæld.
læs mere..

 

Facts om afdragsfrie realkreditlån – Budgethuset
Ydelserne efter den afdragsfrie periode vil være større end på et lån uden afdragsfrihed. Dette skyldes, at afdragene fordeles på færre år ved afdragsfrihed. Ved et 30-årigt lån fordeles afdragene kun på 20 år ved afdragsfrihed, mens de fordeles på 30 år med afdrag. Det forudsætter dog, at der ikke er tale om udskudte afdrag.
læs mere..

 

Husejers mareridt: Får ikke lov til at forlænge afdragsfrihed
Husejers mareridt: Får ikke lov til at forlænge afdragsfrihed. … afdragsfriheden er nemlig udløbet, og kan ikke forlænges. …
læs mere..

 

Afdragsfrie boliglån kan nu forlænges – berlingske.dk
Nu bliver det lettere at få forlænget lån uden afdrag, når de første ti år med afdragsfrihed er gået. Boligejere, der optog lån uden afdrag tilbage …
læs mere..

 

Afdragsfrie lån Hvis du vil have luft til nye muligheder
Har du FlexGaranti® eller fastforrentede lån, kan du få op til 10 års afdragsfrihed. Du kan vælge afdragsfriheden til og fra hvert kvartal –
læs mere..

 

Refinansiering af afdragsfri lån – ret-raad.dk
Om du har mulighed for at konvertere til et nyt 30 årigt lån med afdragsfrihed afhænger i høj grad af: om dit lån ligger inden for 80% af ejendommens …
læs mere..

 

Flere smutveje til evig afdragsfrihed – FinansWatch
Forlænger de løbetiden på deres flekslån, kan de få 10 års afdragsfrihed lagt oveni gratis. Men det haster, for beslutningen skal tages inden 1. november. Boligen skal vurderes. Der er disse krav: Boligen skal vurderes, og kan lånet holdes indenfor 75 pct. grænsen, kan afdragsfriheden uden videre forlænges.
læs mere..

 

Her er dine muligheder, når afdragsfriheden udløber …
Antallet af boligejere med afdragsfrie lån falder. Men hvad gør man, når afdragsfriheden udløber?
læs mere..

 

Nu får pensionister en genvej til afdragsfrie lån …
Kravene til ældre og pensionister er lempet i ny bekendtgørelse.
læs mere..

 

Disse forbrugslån har afdragsfrihed – Credi.dk
Forbrugslån med afdragsfrihed er løsningen for dig, der søger et økonomisk pusterum. Fleksibel rente- og afdragsfrihed gir deg oversigt over dit lån!
læs mere..

 

Rentetilpasningslån Frihed30 | Nordea.dk
Frihed30 Rentetilpasningslån er et realkreditlån med mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år. Lånet er med variabel rente, hvor du kender renten i 3 …
læs mere..

 

Slut med afdragsfrihed på dit lån: Hvad nu? | Samlino
Mere end 300.000 danskere skal i de kommende år tage stilling til, hvad der skal ske, når deres afdragsfrihed hører op. Læs her!
læs mere..

 

« »