boligrente udvikling

Rente- og kursudvikling – Danmarks Statistik
Formålet med statistikken over rente- og kursudviklingen er at belyse de ændringer i rente- og likviditetsforholdene, som har betydning for samfundet.
læs mere..

 

Obligationsrente (Tidl. byggerente)
Finans Danmark offentliggør tre obligationsrenter: Den gennemsnitlige korte obligationsrente for realkreditobligationer i danske kroner; Den …
læs mere..

 

Renteudvikling: Fast eller variabel rente? – mybanker.dk
Selv om renten på et fastforrentet 30-årigt obligationslån er historisk lav, er fordelene ved et lån med variabel rente på ingen måde forsvundet.
læs mere..

 

Kurser og renter – Realkredit Danmark – Privat
Hvad koster et realkreditlån? – find kurs og pris for realkreditlån, se vores renteprognose og vores aktuelle låneanbefalinger.
læs mere..

 

Ny prognose efter ændring af Fed- og ECB-skøn
1 05.09.2018 09:43 Ny prognose efter ændring af Fed- og ECB-skøn Renteprognosen ændret efter ny prognose for Fed, ECB og Nationalbanken.
læs mere..

 

Hvad har været bedst – kort eller en lang rente …
Det er de helt variable 1-årige lån, som har været mest populære i hele perioden, men den seneste udvikling med faldende renter har betydet, …
læs mere..

 

Realkredit Danmark: Overvej at gå i fast rente: Bank
Fra årsskiftet kan du få en boligrente på 0 pct. Se regnestykket: Skal du låse din andelsrente fast? Investér i grøn mælk og få fast renteafkast.
læs mere..

 

FlexLån® K – Renteudvikling
Med et FlexLån® K får du en variabel lav rente på dit boliglån. Du kan vælge mellem en lav ydelse eller en kort løbetid.
læs mere..

 

Jyske Renteloft CIBOR 3 – superlån med renteloft
Jyske RenteloftCIBOR3 kombinerer det bedste fra forskellige låntyper. Du får den lave, variable rente med et loft over, så du kender renten i en årrække.
læs mere..

 

Boliglån – Sammenlign boligrenter og find det billigste lån
Sammenlign boliglån – få et hurtigt overblik og se, hvad du kan låne til bolig. Mybanker hjælper dig med at undersøge boligfinansiering og …
læs mere..

 

Rente- og valutaprognose – Arbejdernes Landsbank
Rente- og valutaprognose. Rente- og valutaprognoserne er bankens forventning til renteudviklingen i Danmark, Euroland og USA – set over de næste 3 og 12 …
læs mere..

 

Boliglån – lån til bolig med bankboliglån eller realkreditlån
Der er mange ting at overveje, når du skal vælge boliglån – bliv klogere på din boligfinansiering med enten et bankboliglån eller et realkreditlån.
læs mere..

 

RD Cibor6® – Renteudvikling
Med RD Cibor6® får du en lav ydelse og vælger selv, om du vil afdrage på dit lån.
læs mere..

 

Generelt om renten på boliglån – bolius.dk
Det er først og fremmest de fast forrentede realkreditlån, som følger den lange rente. Den lange danske rente er i vid udstrækning bestemt af den internationale renteudvikling. Her er det først og fremmest den økonomiske stabilitet og udvikling i USA, der har betydning.
læs mere..

 

Er du til CIBOR eller CITA? – Jyske Bank
Er du til CIBOR eller CITA? Hvad har CIBOR og CITA med mit lån at gøre? En lang række boliglån, prioritetslån m.v. får fastsat deres rente med
læs mere..

 

« »