flexlån eller fastforrentet

Renteudvikling: Fast eller variabel rente? – mybanker.dk
For at få gevinst på et fastforrentet lån, må renten derfor stige inden for en overskuelig fremtid. 2. Du sover ikke godt om natten hvis du ikke har fast rente. Det er kun dig selv, der kan bedømme, om du kan leve med risikoen ved at have et variabelt forrentet lån.
læs mere..

 

Aktuelle låneanbefalinger – rd.dk
Overvej konvertering til et 30-årigt fastforrentet lån med lavere pålydende rente. Længere restløbetid og større lån gør det alt andet lige mere fordelagtigt at omlægge. Har du i omegnen af 10-20 års restløbetid tilbage på dit lån, så overvej konvertering til et fastforrentet 10-, 15- eller 20-årigt lån med lavere rente.
læs mere..

 

F1 lån – F3 lån – F5 lån | FlexLån | Flexlån med el. uden …
Fastforrentet lån med afdrag. Når du vælger et fastforrentet lån med afdrag, betyder det at renten bliver fastsat i hele lånets løbetid, og du betaler af på hele din gæld fra den dag lånet starter.
læs mere..

 

Fast eller variabel rente? Her er det perfekte boliglån …
Flexlån skal opsiges inden 1. november En lang række boligejere har flexlån, der udløber ved årsskiftet, og derfor enten skal refinansieres eller skiftes ud med et fastforrentet lån.
læs mere..

 

Flexlån, fastforrentet lån eller garantilån?: Bolig
Flexlån, fastforrentet lån eller garantilån? Det første store valg, man som låntager står over for, er valg af lånets renteprofil.
læs mere..

 

Skift fra F1-, F3- og F5-lån til fastforrentet lån kan …
Medio januar 2017 har et fastforrentet lån med et provenu på en million kroner en månedlig nettoydelse på 3.737 kr., hvilket kun er ca. 300 kr. mere end ydelsen på et F3-lån eller et F5-lån, som i dag er blandt de mest populære lån med variabel rente.
læs mere..

 

Guide: Sådan får du det billigste realkreditlån
Et fastforrentet lån har som udgangspunkt en løbetid over 30 år. Et flex-lån kan have en løbetid ned til 1 enkelt år og op til 5 i de fleste pengeinstitutter. Forskellen på de to lån er, at du med et flexlån kan udnytte en potentielt lavere rente lige nu end med et fastforrentet lån.
læs mere..

 

Flexlån® – 100% uvildig informativ guide! – alt du skal …
Et FlexLån ® har altså flere ubekendte faktorer end et fastforrentet lån, men er til gengæld ofte en del billigere her og nu. FlexLån ® kendes også under betegnelsen rentetilpasningslån . Der findes mange forskellige typer af FlexLån ® , herunder typer hvor det du betaler hver måned ikke svinger sammen med renten.
læs mere..

 

FlexLån® K – Danske Bank
Den vil typisk være lavere end på et fastforrentet lån, og du kan låse den fast i 1-10 år. … Du kan optage FlexLån® K i danske kroner eller euro.
læs mere..

 

Tre forskellige familietyper: Hvem bør gå efter 2 …
Førstegangskøberen, børnefamilien eller det midaldrende par. … Det variabelt forrentede lån er lidt billigere end et fastforrentet, …
læs mere..

 

Fastforrentet lån • Se fordele/ulemper ved obligationslån!
Et fastforrentet obligationslån er teknisk set et obligationslån eller en kontantlån. Det mest normale er at man optager det som obligationslån …
læs mere..

 

FlexLån® K – Fakta
Med et FlexLån® K får du en variabel lav rente på dit boliglån. Du kan vælge mellem en lav ydelse eller en kort … end på et fastforrentet …
læs mere..

 

Boliglån ⇒ Lær alt om lån til fast ejendom her
Når boligen skal købes er det sjældent kontant og man er derfor nød til at gå ud og optage en eller … Flexlån er anderledes end fastforrentet …
læs mere..

 

FlexLån® K – Kort om lånet – rd.dk
FlexLån®K er et rentetilpasningslån, hvor renten tilpasses på aftalte tidspunkter. Det er i øjeblikket blandt de billigste boliglån, men renten kan svinge, så du skal have luft i økonomien til at klare eventuelle rentestigninger.
læs mere..

 

Realkreditjunglen: F1, F3 eller F5 lån – mybanker.dk
Realkredit Danmark, BRF og Nykredits lavere kursskæring på ”kun” 0,2 for F3 og flexlån med længere fastrenteperiode betyder at kursskæring for et F1 lån koster 0,3 % mere i rente, mens den ”kun” koster 0,2/3 = 0,0667 % på et F3 lån.
læs mere..

 

« »