flexlån f5

Realkreditjunglen: F1, F3 eller F5 lån – mybanker.dk
Nordea og Nykredit/Totalkredit har indført højere bidrag for F1, F2, F3 og F4 lån end for Flexlån med længere fastrenteperiode. I Nykredit betaler du 0,05 % point mere i bidrag for F1 og F2 end for F3 og F4, der igen er 0,2% point højere end for F5-F10 lån .
læs mere..

 

Aktuelle låneanbefalinger – rd.dk
Overvej FlexLån® K, FlexLife® eller FlexKort®, hvis du har plads i økonomien til rentestigninger og trives fint med risikoen. Udnyt de lave renter og bind renten på dit lån i en længere periode, fx i 5 år.
læs mere..

 

F5 flexlån – Mybanker: Sammenlign banker, realkreditlån …
Hejsa, jeg overvejer et F5 lån til køb af bolig. Jeg er interesseret i at se flex-rente udviklingen over mange år (og ikke kun de 2 år som real-kredit …
læs mere..

 

Nyt rentefald: Boligejere får endnu billigere flexlån
Især boligejere med F5-lån kan smile. Renten på et F5-lån er faldet fra 1,21 procent i 2012 til i dag 0,18 procent hos Nykredit/Totalkredit. Boligejere med et F5-lån, der har taget et nyt F5-lån, får dermed 2.400 kr. mere til rådighed efter skat om året pr. lånte million kroner.
læs mere..

 

FlexLån® K – Kort om lånet – rd.dk
FlexLån®K er et rentetilpasningslån, hvor renten tilpasses på aftalte tidspunkter. Det er i øjeblikket blandt de billigste boliglån, men renten kan svinge, så du skal have luft i økonomien til at klare eventuelle rentestigninger. FlexLån®K kort fortalt. Fast, lav rente i en aftalt periode på 1 til 10 år. Lånet kan løbe i op til 30 år.
læs mere..

 

F1 lån – F3 lån – F5 lån | FlexLån | Flexlån med el. uden …
F5 lån. F5 lånet er et godt valg, hvis du gerne vil have en større sikkerhed for, at renten forbliver lav i en længere periode. Der er dog risiko for, at renten kan stige, jo længere periode med fast rente. Derudover er bidragssatserne også højere end på et fastforrentet lån.
læs mere..

 

FlexLån® K – Renteudvikling
Med et FlexLån® K får du en variabel lav rente på dit boliglån. Du kan vælge mellem en lav ydelse eller en kort løbetid.
læs mere..

 

Aktuelle priser – Realkredit Danmark
Eksempelvis vil FlexLån® F5 kun have en præcis 5 års rente den 1. april, mens et F5-lån, der optages 1. august, vil have en rente, …
læs mere..

 

« »