har jeg råd til hus

Hvad kan jeg købe bolig for? – Prøv beregneren Totalkredit
Hvad kan jeg købe bolig for? … Hvis du har spørgsmål til beregningen eller ønsker et lånetilbud, er du meget velkommen til at kontakte din rådgiver.
læs mere..

 

Så dyr en bolig har du råd til at købe – bolius.dk
Så dyr en bolig har du råd til at købe. Hvor mange penge kan du købe bolig for? Prøv Bolius’ beregner og få svar. Beløbet afhænger bl.a. af din løn, og hvor mange penge du skal have at leve for. Læs, hvad bankerne kræver, og hvor stort dit rådighedsbeløb bør være.
læs mere..

 

har jeg råd til at købe hus? – Boligdebatten.dk
Jeg synes det er en god tommelfinger-regel at sige at det koster ca. 5.000/måned at skylde en million væk. Derefter tæller det lidt positivt at købet giver et skattefradrag, og lidt negativt at der er ejendoms-skat. Men alt i alt passer det meget godt at sige du har råd til at købe for 1,5 mil, hvis du kan afse 7.500 pr måned til husleje. osv.
læs mere..

 

Har du råd? Fem gode råd, før du køber hus – Ekstra Bladet
Har du råd? Fem gode råd, før du køber hus … Lone giver dig gode råd til, … Julie har en H-skål: Jeg elsker at se fake ud.
læs mere..

 

Hvilken bil har jeg råd til? | Motorguru.dk
Et billån kan nemlig påvirke, hvor meget du kan få lov til at låne til for eksempel en lejlighed eller et hus. Snak med din bank inden du låner til ny bil. Det absolut bedste du kan gøre er at lave en mødeaftale med din bankrådgiver. Banken kan nemlig hurtigt hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har råd til – og hvordan det vil påvirke dine muligheder for at købe lejlighed eller hus i fremtiden.
læs mere..

 

familieretskontoret.dk :: Har du råd til at blive skilt?
Har du råd til at blive skilt? … hvor ægtefællerne bor. Dette opfattes som et fælles hus, men ofte er det kun en ene ægtefælle …
læs mere..

 

Guide: Hvor meget kan jeg låne til bolig?
Går du med drømmen om at købe din egen bolig, har du sikkert tænkt ved dig selv “gad vide hvor meget jeg kan købe bolig for?”. Som regel er det din …
læs mere..

 

Hvor meget kan du købe bolig for? – nykredit.dk
Hvor skal jeg bo? Leder du efter ny … Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i … MiFID lovgivning kan være forpligtet …
læs mere..

 

« »