hvad er andelslejlighed

Sådan fungerer en andelsboligforening – bolius.dk
Hvad er en andelsbolig og en andelsforening? I daglig tale bruger man betegnelsen “at købe en andelslejlighed”, men reelt set køber du ikke en lejlighed. Formelt set køber du dig derimod en andel af foreningens formue, og du hæfter samtidig for foreningens gæld sammen med de andre andelshavere.
læs mere..

 

Andelsbolig: Her er de bedste råd – ALT.dk
Det er ikke helt ukompliceret at købe en andelslejlighed, og der er en række begreber, der kan være gode at kende, så du bedre kan navigere rundt i andelsjunglen. Rådighedsbeløb. Det beløb, du har til rådighed hver måned til mad, tøj og fornøjelser, efter at du har betalt dine faste udgifter, såsom husleje, forsikringer og lån.
læs mere..

 

Eje, leje eller andel – hvad skal du vælge? – bolius.dk
En andelslejlighed kan være et godt bud på en billig boligform. Hvis der er tale om en lejlighed i en ældre andelsboligforening, kan du ofte sidde lidt billigere i den frem for i en ejerlejlighed.
læs mere..

 

At flytte sammen i en andelslejlighed-hvad er mest fair …
Min kæreste og jeg sidder og snakker sådan lidt lyserødt-nyforelsket lidt seriøst omkring det at flytte sammen. Han bor til leje og jeg har en …
læs mere..

 

Hvad må en andelsbolig koste – Hvordan pris fastsættes en …
Der er ofte mange diskussioner i andelsboligforeninger, når man skal finde ud af hvad en andelsbolig må koste. Det er et kompliceret emne med mange forhold, der spiller ind. Det er et kompliceret emne med mange forhold, der spiller ind.
læs mere..

 

Gode råd om udlejning / fremleje af din andelsbolig eller …
Det første, som man skal sikre sig, er naturligvis, … hvad huslejen må fastsættes til ved udlejning af en andelsbolig eller ejerlejlighed.
læs mere..

 

Det skal du vide, når du køber andelsbolig – bolius.dk
Det er et dokument, der viser ejerforholdene på en andelslejlighed. Hvad koster det at låne i banken til en andelsbolig? Inden du køber en andelsbolig er det en god idé at få et overblik over, hvad du kommer af med i månedlig boligydelse i form af boliglån og boligafgift.
læs mere..

 

Andelsbolig-debat • Vis emne – I/S, hvad er forskellen i …
Jeg er ved at købe en andelslejlighed, som er et I/S. Hvad er forskellen på, om det er et I/S eller “bare” andelslejlighed.
læs mere..

 

Hvad er en andelsboligforening? | erhvervsstyrelsen.dk
En andelsboligforening er en forening, der har til formål at eje og drive en ejendom på andelsbasis. Foreningens medlemmer ejer en andel af foreningens …
læs mere..

 

Andelsbolig rådgivning | Nordea.dk
Det er de færreste der betaler andelsboligen kontant. Som andelshaver har du mulighed for at finansiere din andelsbolig op til 95% af vurderingsprisen i Nordea. Fra 1. Juli 2018 er der krav om, at du selv skal betale en passende udbetaling svarende til mindst 5% af andelsboligens købspris.
læs mere..

 

Friværdi i andelsbolig – mybanker.dk
Hvad er jeres erfaringer med belåning af friværdi i en andelsbolig? Vi mener at vores andelsbolig er steget væsentligt siden vi købte den, men banken …
læs mere..

 

OVERBLIK Fordele og ulemper ved andel og ejer | Indland | DR
Hvad er forskellen på at købe en andelslejlighed og en ejerlejlighed? Få et overblik her.
læs mere..

 

Køb af andelsbolig – læs vores guide her | Boligadvokat.dk
Andelsboligkøb er omfattet af andre regler end almindelig bolighandel, … Og hvad skal du kigge efter i regnskabet? Fortvivl ej, …
læs mere..

 

Fordele og ulemper: Ejerbolig eller andelsbolig – hvad …
Vi overvejer både ejer og andel. Hvad er fordele/ulemper ved de to ejerformer, og er der særlige faldgruber, jeg skal være opmærksom på?
læs mere..

 

Hvad koster andelen om måneden? | Boligsiden – Bolignyheder
Hvad koster andelen om måneden? … hvis der eksempelvis er optaget store lån i ejendommen, … Andelslejlighed boligydelse Finansiering
læs mere..

 

« »