hvad er flexlån

Hvad er et flexlån? – Fairlån giver dig svaret – Fairlån
Det er et lån, som er blandt de billigste på markedet, men du kan risikere, at renten lige pludselig stiger. Flexlånet egner sig derfor til den bankkunde, som gerne vil have mere luft i sin økonomi, men som også har plads til, at lånet bliver en smule dyrere. Flexlån er dermed mere et spil, som virkelig kan give dig store fordele.
læs mere..

 

Hvad er Flexlån® eller Rentetilpasningslån? – Danske Bank
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler personoplysninger. Du kan kontakte vores Databeskyttelsesrådgiver, Anders Meinert Jørgensen, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, e-mail: DPOfunction@danskebank.dk.
læs mere..

 

Hvad er et flexlån? – Penge Bloggen
Hvad er et flexlån? – Forstå lånetyper. En af de mange forskellige muligheder der er for at låne penge online i dagens Danmark er de såkaldte Flexlån. Det kan lyde lidt forvirrende og mange undrer sig over hvad det egentlig vil sige og om det er rigtigt for dem.
læs mere..

 

FlexLån® K – Kort om lånet – rd.dk
FlexLån®K er et rentetilpasningslån, hvor renten tilpasses på aftalte tidspunkter. Det er i øjeblikket blandt de billigste boliglån, men renten kan …
læs mere..

 

Flexline – Debat – Hunde-forum.dk
Hvad er jeres erfaring med brug af flexline ? overvejer selv at købe en, men er bange for måske at skulle tabe nærheden med hunden.
læs mere..

 

Er det dyrt at indfri et flexlån – uvildige.dk
Flexlån er faktisk altid fast rente og uden afdrag. For at forstå hvordan Flexlån kan indfries og vurdere fordelagtigheden der i, er det vigtigt at forstå hvordan det opbygges. Det korrekte ord for låntypen er faktisk et ”rentetilpasningslån” (RTL), da renten tilpasses flere gange i løbets lånetid.
læs mere..

 

Realkreditjunglen: F1, F3 eller F5 lån
Det er med til at skubbe låntagerne væk fra F1 lånet, hvad der et ønske både fra myndighederne og de enkelte institutter. Kursskæring . Alle kreditforeninger har en kursskæring på 0,3% på flexlån, men Realkredit Danmark, BRF og Nykredit har ”kun” 0,2% i kursskæring for F3 og flexlån med længere fastrenteperioder.
læs mere..

 

Flexline – hvorfor ikke? – side 2 – Hunde – Jubii Debat
Dels er det en skov hvor … har set flere komme gående med deres hunde i flexline og det har virket helt fint. Vi er heldigvis … (eller hvad sådan …
læs mere..

 

« »