pergamentagtig hud

Hudens forandringer | Plej din hud
I ungdommen og især efter puberteten styrkes læderhuden med øget kar og bindevævsdannelse og underhuden med øget fedtmængde. Hos midaldrende vil mængden af binde- og fedtvæv langsomt formindskes for hos ældre at blive ganske udtyndet således, at huden til sidst fremtræder tynd og pergamentagtig.
læs mere..

 

Aldersforandringer i huden – Sundhedsguiden.dk
Derfor har ældre mennesker ofte problemer med tør hud og bør være særlig opmærksomme på at benytte hudplejeprodukter. Tør hud kan give kløe og medføre eksem og mindre infektioner i huden. Tør hud kan give kløe og medføre eksem og mindre infektioner i huden.
læs mere..

 

Sunde råd om tør hud – NetDoktor.dk
Vi udvikler alle tørrere hud med alderen. Den tørre hud kan klø og irritere, så man kradser sig til blods, får ødelagt nattesøvnen og evt. får hudinfektion. Kan man ikke selv håndtere sin tørre hud med fedtcreme og specielt hvis man begynder at få ødelagt sin nattesøvn skal man kontakte sin læge.
læs mere..

 

Tynd hud efter behandling med binyrebarkhormon « Radiodoktoren
Det er meget svært at genoprette en normal hud, men der er meget, man kan gøre for at . bedre situationen. Det er vigtigt at drikke nok, da vandmangel gør huden tør og skader den. C-vitamin, for eksempel et gram to gange dagligt, er vigtigt for dannelse af kollagen i underhuden og for at styrke blodårernes vægge.
læs mere..

 

Hvad gør solens stråler ved min hud? – bruunsapotek.dk
Det inderste lag hedder underhuden, hvor solskader vil reducere mængden af fedtceller, hvilket medfører en rynket, tynd, tør og pergamentagtig hud, der nemt går i stykker. Hvad er UVA-stråler? UVA er de langbølgede stråler fra solen, og de når helt ind i læderhuden, hvor de ødelægger hudens spændstighed.
læs mere..

 

Kend din hudtype: Hvilken creme skal du bruge? | Femina
TØR HUD Kendetegn: Lav fedt-produktion, mat overflade, fin struktur, små porer, ofte fine linjer ved øjne og mund, ofte pergamentagtig overflade, ofte indkapslede hvidlige såkaldte milier, der ligner talgknopper, men kommer af udtørring, huden føles stram efter badet, indtil der påføres creme.
læs mere..

 

Få det til at gære – for huds skyld | Beautyspace
Min datter har atopisk eksem på fødder – tør pergamentagtig hud, der sprækker, så det bløder. Hun kunne ikke gå på bare tæer om sommeren, …
læs mere..

 

Jordemoderforeningen
– pergamentagtig hud og hudblødninger – øget blodglucose og dermed forværring af en bestående diabetes mellitus eller risiko for udvikling af …
læs mere..

 

Sensitiv hud – Læs om oprindelsen og pleje af sensitiv hud
Sensitiv hud er mere sårbar over for udefra kommende faktorer og er kendetegnet ved at reagere på faktorer, som normalt tåles af de fleste hudtyper. Den kan kendes på bestemte tegn, som er mere eller mindre udtalte. Huden er f.eks. rød, og en prikken kan mærkes, den føles stram, varm eller ligefrem brændende og/eller kløende.
læs mere..

 

Er der virkelig 300+ symptomer på lavt stofskifte …
Hud: Tør hud; Tør kløende hovedbund; Skællende hud; Sprukne hæle; Gullig eller orange farve i huden; Tørre slimhinder; Bleg hud; Blege læber …
læs mere..

 

Tør hud er nem at pleje | SKØN – mitskoen.dk
Tør hud er nem at pleje. Har du tør hud, kan din hud nemt få et mat og trist skær og det kan være svært at lægge en pæn foundation. Heldigvis er det forholdvis nemt at behandle – hemmeligheden ligger i fugt. Se kendetegnene for tør hud og hvordan du bedst plejer den.
læs mere..

 

Have-tips Om hvordan man dyrker Hvidløg
Et forsøg på at lave nogle brugbare Havesider, med lidt tip og trick for såvel den erfarne have-entusiast, som nybegynderen der starter med altankassen.
læs mere..

 

Tør hud? | Den ultimative guide til pleje af tør hud
Tør hud er et mere almindeligt problem end mange lige tror. Vi har samlet en række produkter til dig der måske lider af tør hud, samt noget information …
læs mere..

 

Parforhold og seksualliv – når man har KOL
Ved KOL i sværere grad oplever man typisk åndenød, når man anstrenger sig fysisk. Det betyder, at man ikke kan klare så meget, som man kunne førhen …
læs mere..

 

Dysmatur – hvad vil det sige, når en baby er det. Læs om …
Tynd og pergamentagtig hud. Bleg at se på. Udseende hos en baby der er for lille – væksthæmmet; Alt er mindre end normalt, men velproportioneret.
læs mere..

 

« »