refinansiering f1

Refinansiering af FlexLån® og RenteKort – Uvildig guide
Refinansiering af FlexLån ® sker med det på forhånd aftalte interval, eksempelvis hvert år for et F1-lån, hvert tredje år for et F3-lån osv. Som låntager ved du ikke, hvornår eller hvor at de nye CITA-baserede rentekort, flexkort og F-kortlån skal refinansieres.
læs mere..

 

Refinansiering | Nordea.dk
Loven trådte i kraft 1. april 2014 for F1 og S1 lån og 1. januar 2015 for øvrige lån med refinansiering (fx F2-F10 og Kort Rente). Loven i hovedtræk: Loven regulerer den situation, hvor en refinansiering ikke kan gennemføres som planlagt, fordi der ikke er købere til obligationerne.
læs mere..

 

Jyske Rentetilpasning – rentetilpasningslån F1-F6
Jyske Rentetilpasning F1 har typisk en lavere … til kurs 100 pr. dagen for refinansiering; Jyske Rentetilpasning F1 kan i den 1-årige …
læs mere..

 

Refinansiering eller omlægning – Boligdebatten.dk
Renten er højere på et F3 end på et F1, hvilket betyder, at markedet tror på højere renter i fremtiden. Kursskæringen og bidragssatsen er højere på F1 end F3, hvilket hænger sammen med, at realkreditinstitutterne dels vil tjene gode penge og dels, at kravene til hensættelser på “risikable” lån er steget.
læs mere..

 

Renten på et F1 nu??? – mybanker.dk
Ja vi var så uheldige at vores f1 lån kom hjem 31.10.2008. Det var til en rente på 6,13% og en kurs der hed 97.67. Man sidder med en meget bitter smag i munden når man ser hvordan renten er faldet lige siden.
læs mere..

 

FlexLån® – Refinansieringsauktionerne er afsluttet
Afdrager man på sit F1-lån, skal man i det nye år betale 20 kroner mere i månedlig ydelse. ”Selvom renten er faldet på F1-lån, …
læs mere..

 

Hvad er dine muligheder ved rentetilpasning? – totalkredit.dk
Med et Tilpasningslån varierer renten over lånets løbetid og bliver tilpasset med jævne mellemrum. Læs mere om dine muligheder ved rentetilpasning.
læs mere..

 

Refinansiering af flexlån… – mybanker.dk
thsv hvis man vælger et f3 lån frem for at vælge et lån f1 lån har man efter min bedste overbevisning stukket sig selv blår i øjne. Hvis man vil ha sikkerhed skal man vælge fast forrentede lån e.g. obligations lån. hvis man vil ha lav rente skal man vælge F1.
læs mere..

 

« »