rente flexlån

FlexLån® K – Kort om lånet – rd.dk
FlexLån®K er et rentetilpasningslån, hvor renten tilpasses på aftalte tidspunkter. Det er i øjeblikket blandt de billigste boliglån, men renten kan svinge, så du skal have luft i økonomien til at klare eventuelle rentestigninger. FlexLån®K kort fortalt. Fast, lav rente i en aftalt periode på 1 til 10 år. Lånet kan løbe i op til 30 år.
læs mere..

 

Aktuelle priser – Realkredit Danmark
Også renten vil afhænge af, hvornår på året lånet udbetales. Eksempelvis vil FlexLån® F5 kun have en præcis 5 års rente den 1. april, mens et F5-lån, der optages 1. august, vil have en rente, der løber i 4 år og 8 måneder og derfor vil være lavere end en reel 5-årig rente. Vi tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne.
læs mere..

 

Flexlån® – 100% uvildig informativ guide! – alt du skal …
Kort om FlexLån. Et FlexLån ® er et lån, hvor renten ændres med bestemte intervaller. Med et FlexLån kender du derfor ikke dine udgifter på længere sigt. Lånet kan løve i op til 30 år med mulighed for fast, lav rente i en aftalt periode op til 10 år.
læs mere..

 

FlexLån® >> også kaldet rentetilpasningslån >> Læs mere om …
FlexLån® og rentetilpasningslån er samme type lån. Her er renten variabel, men fastholdt i perioder på ofte 1, 3 eller 5 år. Læs her mere om FlexLån®.
læs mere..

 

Aktuelle priser – rd.dk
Få overblik over rente og kurser på forskellige obligationer eller se nøgletal for forskellige typer lån i danske … at de viste FlexLån®, …
læs mere..

 

Særligt om rentetilpasningslån – Private boligejere …
Omlæg dit rentetilpasningslån, før renten stiger. Har du haft rentetilpasningslån de seneste cirka 4 år, så har du måske sparet en del penge i …
læs mere..

 

FlexLån® K – Renteudvikling
Med et FlexLån® K får du en variabel lav rente på dit boliglån. Du kan vælge mellem en lav ydelse eller en kort løbetid.
læs mere..

 

FlexLån® K – Danske Bank
Renten er variabel og afhænger af det generelle renteniveau i samfundet. Den vil typisk være lavere end på et fastforrentet lån, og du kan låse den fast i 1-10 år. Med den lave rente vil du i starten af lånets løbetid afdrage mere på restgælden sammenlignet med et tilsvarende lån med højere rente.
læs mere..

 

Realkreditjunglen: F1, F3 eller F5 lån
Rente . Renten som investor får/kræver, er højere jo længere løbetiden er. Gennemsnitsrenten på årlig basis til investor på flexlån var den 1. februar 2017: F1: -0,42 % . F2: -0,24 % . F3: 0,00 % . F4: 0,18 % . F5: 0,42 % . Som det fremgår, er renten på F2 0,18 %-point højere end på F1.
læs mere..

 

FlexLån® – Danske Bank
FlexLån® er et realkreditlån til dig, der vil have en lav månedlig ydelse, men som har luft i økonomien til at klare eventuelle rentestigninger.
læs mere..

 

FlexLån® T – Kort om lånet – rd.dk
FlexLån® T kort fortalt. Fast, lav rente i en aftalt periode på 1 til 10 år. Lånet kan løbe i op til 30 år. Fast ydelse i hele lånets løbetid (kan dog stige ved bidragsændringer eller ved større stigninger i renten ved rentetilpasning).
læs mere..

 

FlexLån® K – Priser og vilkår – rd.dk
Med et FlexLån® K får du en variabel lav rente på dit boliglån. Du kan vælge mellem en lav ydelse eller en kort løbetid.
læs mere..

 

FlexKort® – Kort om lånet – rd.dk
FlexKort® er til dig, der gerne vil have glæde af den lave, korte rente. FlexKort® er et konkurrencedygtigt alternativ til FlexLån® F1 og F2 og får …
læs mere..

 

FlexLån® – Fakta
Med et FlexLån® får du envariabel lav rente på dit boliglån. Du kan vælge mellem en lav ydelse eller en kort løbetid.
læs mere..

 

« »