tommelfingerregel huslån

Hvor meget kan jeg låne til bolig? – vestjyskbank.dk
En tommelfingerregel for, hvor meget du kan købe bolig for. Vi bruger en tommelfingerregel, der siger, at hvis du skal låne hele beløbet til køb af din bolig, har du råd til at købe en bolig med en kontantpris på mellem 3 og 3,5 gange din husstands årsindkomst.
læs mere..

 

Lån til boligkøb – Bolius – Boligejernes Videncenter
Som en tommelfingerregel skal dit budget hænge sammen, uanset om du vælger en finansiering med et fastforrentet lån med afdrag eller et lån med variabel rente med eller uden afdragsfrihed. Der skal være plads i budgettet og din økonomi til eventuelle rentestigninger.
læs mere..

 

Køb bolig – hvad kan jeg købe bolig for? – Jyske Bank
Køb ejerbolig. Få styr på køb af hus og lejlighed – få en tommelfingerregel for hvor meget du kan købe hus for.
læs mere..

 

Sådan regner banken ud, hvad du kan låne til en ny bolig …
Til køb af ejerbolig er det acceptable niveau som tommelfingerregel 3 til 3,5 gange bruttoindkomsten. Rådighedsbeløbet er nok de vigtigste nøgletal, …
læs mere..

 

Økonomiske råd – Se vores 5 gode råd om boligkøb her
Hvis du vil undgå at sidde for hårdt, kan du bruge denne enkle tommelfingerregel: … Så vi gik til banken efter et huslån, men de ville ikke lytte.
læs mere..

 

Tommelfingerregler og andet vrøvl – uvildige.dk
Denne tommelfingerregel er opstået fordi, der kan være relativt høje omkostninger ved at udskifte sit realkreditlån med et andet og der samtidig kan risikeres at være en relativ beskeden besparelse, hvis ikke lånet er ret stort og renteforskellen kun er på et procentpoint.
læs mere..

 

Beregn dit rådighedsbeløb | Forbrugerrådet Tænk
Rådighedsbeløbet for dig med en sund økonomi skal ud fra Finanstilsynets vejledning som tommelfingerregel være: 5.000-6000 kroner om måneden for singler; 8.500-10.000 kroner om måneden for samlevende. + 2.500 kroner per barn for børnefamilier. Rådighedsbeløbet er for lille for nogle, mens andre kan leve for mindre.
læs mere..

 

Guide: Hvor meget kan jeg låne til bolig?
Realkreditinstitutterne og bankerne har deres egne beregnere, når de skal finde ud af, hvor meget kunderne kan købe bolig for. Men inden du haster ned i banken, får du her to simple tommelfingerregler, som du kan bruge til at finde ud af cirka hvad du har råd til.
læs mere..

 

Hvor meget kan man låne? – Mybanker: Sammenlign banker …
Hej. Er der nogen som kan give et fingerpeg omkring hvor meget et realkreditinstitut er villig til at låne en enkeltperson hvis denne ønsker at købe et …
læs mere..

 

Hvad kan jeg købe bolig for? – Prøv beregneren Totalkredit
Kontakt din rådgiver. Hvis du har spørgsmål til beregningen eller ønsker et lånetilbud, er du meget velkommen til at kontakte din rådgiver.
læs mere..

 

Omlægning af dit realkreditlån – bolius.dk
En hyppigt anvendt tommelfingerregel siger, at lånets størrelse helst skal være mere end 250.000 kr., ellers gør de faste omkostninger et for stort indhug i gevinsten. Igen bør du kigge på den samlede beregning af lånomlægningen, før du træffer en beslutning. Restløbetid: Jo længere, jo bedre.
læs mere..

 

Rådighedsbeløb 2017 – Så meget bør du have i rådighedsbeløb
Bankernes krav til rådighedsbeløb er skærpet, siden finanskrisens indtog. Se her, hvor meget de forskellige banker mener du skal have i rådighedsbeløb
læs mere..

 

Boliglån – Sammenlign boligrenter og find det billigste lån
Sammenlign boliglån – få et hurtigt overblik og se, hvad du kan låne til bolig. Mybanker hjælper dig med at undersøge boligfinansiering og …
læs mere..

 

Låneberegnere til bolig – Beregn boliglån
Prøv vores låneberegnere til bolig, og beregn dit boliglån. Lav beregninger for, hvad det koster at låne til bolig, og hvad du kan købe bolig for.
læs mere..

 

Børsen.dk
Meget mere end Danmarks førende erhvervsavis. Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme.
læs mere..

 

« »