vil renten stige

Trump kan få renten til at stige og de danske boligpriser …
Hvis renten for eksempel stiger til 4 procent, hvilket historisk betegnes som et ’normalt niveau’, vil det blive dobbelt så dyrt at finansiere sit boligkøb.
læs mere..

 

Renten stiger: Sådan får du mindre gæld | LandbrugsAvisen
Ifølge analysen er det usikkert, hvor hurtigt renterne vil stige, men det bliver sandsynligvis væsentligt langsommere end i 1999-2000 og 2005-2007. Til gengæld forventes markedsrenterne at stige yderligere, og det kan medføre en betragtelig restgældsreduktion på fastforrentede realkreditlån.
læs mere..

 

Nu stiger renten – Bolius – Boligejernes Videncenter
Det kan være meget svært at spå om, hvordan renten vil udvikle sig. Det viser undersøgelsen ‘Evaluering af renteprognoser’, som PA Consulting udarbejdede for Boligøkonomisk Videncenter i 2014.
læs mere..

 

Det går stærkt med renten! – uvildige.dk
Og det skal sammenholdes med, at renten derpå er ca. 2,5 pct., med andre ord vil de næste tre års rente alene dække det kurstab, der har været. Kursen vil dog med tiden gå tilbage til kurs 100 og er man tilfreds med en rente på 2,5 pct. er det da også bare at beholde obligationerne til udløb og se bort fra kurstabet.
læs mere..

 

Sådan kan du tjene penge når renten stiger – hvis du tør …
1. Boligejerne skal altid tænke sig godt om, inden de vælger at konvertere op i rente. Mens en nedkonvertering altid vil være en fordel for den …
læs mere..

 

Fakta: Hvornår stiger renten? – Børsen Penge
Borsen.dk har spurgt et bredt udsnit af Danmarks topøkonomer, hvornår de mener, de danske renter vil stige.
læs mere..

 

Renten stiger – Har du sikret din boligøkonomi …
Hverken du eller jeg ved noget som helst om renten vil stige eller falde, især fordi situationen er meget ustabil i øjeblikket, …
læs mere..

 

Cheføkonom: Renterne stiger til næste år – Arbejdernes …
Inflationen er fortsat lav, så vi tror ikke, at ECB hæver renten før næste år. … præcist hvornår og hvor meget renterne vil stige.
læs mere..

 

Renterne stiger: Stort kurstab på lån med lav rente …
Obligationsrenterne vil sandsynligvis stige yderligere i de kommende år,« vurderer cheføkonom i Sydbank, Jacob Graven. I efteråret 2016 var statsobligationsrenterne i både Tyskland og Danmark negative helt ud til 10 års løbetid. Samtidig var den tyske 5-årige rente helt nede på minus 0,6 pct.
læs mere..

 

Beregner: Tjek, hvor dyrt dit realkreditlån bliver efter …
Renten på realkreditlån har historisk set været usædvanlig lav de senere år. Ultimo marts 2018 er den effektive rente på et 30-årigt fastforrentet realkreditlån på ca. 2,2 procent. Men i gennemsnit har renten været på 6,7 procent siden 1875, og så sent som i 2009 var den på 5 procent.
læs mere..

 

Renteudsigter: ‘Range trading’ indtil videre, men pilen …
opkøb vil holde eurorenterne i skak i år, men markedet vil formentlig begynde at indregne en nedtrapningspræmie, når vi kommer ind i 2018. Vi står dog igen med en asymmetrisk risiko på renten.
læs mere..

 

Økonomer: Renten vil stige – men danskerne er rustet …
Der er ingen grund til panik over, at renten vil stige en smule. Det er kun godt for dansk økonomi, er økonomerne enige om.
læs mere..

 

Lav rente – renteblindhed og risiko for rentestigninger
Lige nu, hvor renten er historisk lav, og de økonomiske nøgletal viser en økonomi, der er i opsving, så er sandsynligheden for, at renten vil stige, trods alle forbehold, bare større end for, at den vil falde. Bemærk, jeg udelukker ikke fald. Men derfor skal vi også passe på, at vi ikke forelsker os alt for meget i det nuværende renteniveau. Lidt som, hvis man kører i en lækker bil …
læs mere..

 

Økonom: Slå til nu – renterne stiger snart – TV 2
Han anbefaler derfor danskerne at udnytte de lave renter nu, hvis man gerne vil sikre sig en lav boligrente i mange år frem. – Vores anbefaling er helt …
læs mere..

 

Hvad er markedsrenten? | Samlino.dk
Markedsrenten bliver fastsat af det frie marked. Så hvis udbud stiger, vil renten falde men hvis efterspørgslen efter kredit stiger, vil renten stige.
læs mere..

 

« »